BEMUTATKOZÁS

1957-ban születtem Szombathelyen. Iskoláimat a Nagy Lajos Gimnáziumban, majd a Körmendi Műszaki Főiskolán végeztem.

Akkori érdeklődési körömnek megfelelően fényképész szakmunkásvégzettséget is szereztem. 1977-től szakmai tanulmányaimat a Vasi FÉNYSZÖV-nél alapoztam meg, ahol kitanultam a portré és a személyfényképezés csínját-bínját, továbbá annak háttérmunkáját, és a fotóelőhívás laborálási folyamatait. 1980-tól a szombathelyi Tanárképző Főiskolán dolgoztam fotósként. 1986-tól a Szombathelyi Képtárban tárgy-és műtárgyfotózással foglalkoztam. Közben kialakítottam saját laboromat, és lehetőségem volt a légi fotózás megtanulására is.

1989-től szabadúszóként dolgozom, mint fotográfus. Munkám és életem a fénnyel, a képpel kötődik össze. 2000-ben, pályám 23. évében Szombathely egyik legnagyobb mérettel rendelkező fotó stúdióját sikerült megnyitnom, mely a fotótechnikai fejlődésnek megfelelően a legprofesszionálisabb digitális eszközökkel rendelkezik. Műtermünk saját kertjében szabadtéri fotók is készülnek.

Több mint 30 éves pályafutásom során sok elismerésben volt részem mind megrendelői, mind intézményi szinten. Eddigi munkásságomat több kiadott könyv is megörökítette a jövő számára. A teljesség igénye nélkül: Vas megye, Szent Márton Savária szülötte, A falak mögött Szombathely, Kéklő Írottkő alatt, Haza a magasból (Vas megye légifotókon), Szombathelyi Püspöki palota. Számos önálló kiállításom volt Magyarországon, Németországban és Franciaországban.

Megtisztelt az érdeklődésével, s bízom benne, hogy hamarosan megrendelőim széles táborában üdvözölhetem Önt is.

Vállalkozásom Szombathely belvárosában, a város egyik legszebb polgári épületében működik.
Az épület belső adottságai megadták a lehetőséget, hogy egy olyan műhelyt hozzunk létre, ahol a professzionális fényképezés tárgyi és technikai feltételei egyaránt adottak.
Ambícióm a legmagasabb minőséget megcélzó szakmai munka, megrendelőim maradéktalan kiszolgálása.